kerja 9 jam hingga 12 jam

sy prgnant 6 mggu 6 hari dan bkerja 9jam sehari tanpa dduk kcuali rest time (1 jam)n xda customer. mmg tak ckup rehat. u all rasa baik tak utk kandungan sy? adakah sy perlu meneruskannya ataupun tdk?

2 Balas

tanya diri boleh buat tak. kalau ibu yakin kuatkan semangat utk diri and baby. hanya kita tahu bdn kita mcm mana.

3y ago

sy rasa sy boleh n harap dpt kuatkan semangat sndiri. sbb krja skrg terlalu byk dugaan 😌 thanks bg pndapat 🤗

Jaga diri sebaiknya. Kandungan masih awal.

3y ago

🥰