megii

Hi sy prgnant 4bulan..tp teringin mkn meggi pedas tkpe ke..ad ap2 side effects x..tq

7 Balas

dia ikut puan punya badan sebenarnya.. kalau puan mengandung bole makan pedas means bolela makan megi pedas☺️ macam saya takbole makan pedas, haritu mak da pesan tapi saya teringin sangat, lepas makan pedas tu automatik muntah makanan + darah + hidung pedih sebab keluar muntah lalu hidung sekali,, 😂 saya dah tahu la level saya takbole makan pedas sekarang bila kena haritu😂