megii

Hi sy prgnant 4bulan..tp teringin mkn meggi pedas tkpe ke..ad ap2 side effects x..tq

7 Balas

dia ikut puan punya badan sebenarnya.. kalau puan mengandung bole makan pedas means bolela makan megi pedas☺️ macam saya takbole makan pedas, haritu mak da pesan tapi saya teringin sangat, lepas makan pedas tu automatik muntah makanan + darah + hidung pedih sebab keluar muntah lalu hidung sekali,, 😂 saya dah tahu la level saya takbole makan pedas sekarang bila kena haritu😂

Makan sikit je bagi hilangkan rasa teringin tuh. Jgn makan bnyak, takut pedih Ulu hati je

bleh mkn utk hlangkn rsa trigin,jgn mkan sllu. prencahnya jgn ltak abis

dh teringin..mkn je sis,tpi kurangkn pedas..mkn just untk merasa je..

Nak makan makan LA sis. Kalau boleh kurangkan sikit perancangnya.

Saya mgdung mkn je 1 minggu skli, cuma kurang kn perancah 😊

Bolehje makan