HB

Sy pregnnt nak masuk 5 bulan hb mngurang tk pernah naik 8-9 sja ada tak cra nak mningktkn hb sy selain makan kerang dan hati ayam sbb klw sya mkn tu rasa nak muntah ...

1 Balas

Nurse x bg ubat tambah darah ke?? Mcm obimin or zincofer??? Sia blh beli kat farmasi mcm iberet,maltofer, obimin..ni semua jenis ubat tambah darah utk hb...try dlu iberet

5y ago

Saya ada kena bagi itu ubat juga untuk tmbah darah tpi sama saja xd naik2 ...