upt

sy pregnnt dah 9mnggu, hritu saje2 check upt, ingt line mkin terang , mule2 naik dkt line first tu, laju je naik, bile dah bhnti dia jdi mcm ni, line first tu jd wne pink ,line atas tu pekat sgt, knpe ye ? ,sy risau dgn kandungan sy skrg, tp tkde kluar ape2 spotting ,sakit2 perut pon tkde, cume kdg2 tu ade rse ngilu2 sikit dkt perut, ade tak sape2 yg alami mcm saye

upt
1 Balas

Dah buka buku pink atau pernah scan ke Puan?

4y ago

alhamdulillah sy dah pegi scan tdi, nmpk dh heartbeat, hilang segala kerisauan