Pregnant 13w tiada alahan

Sy pregnant nak masuk 13w tapi belom ada alahan apa2, adakah normal? Ada yg ckp kmgkinan kandungan akan ada problem. Is it true mommies?

28 Balas

Alhamdulillah sis.. Sy ank ptma n skrg pregnant ank kedua 22w pun xde alahan.. In syaa allah.. Sihat.

normal.. sy mgandung ank ptama.. takde alahan.. mkn pun tak memilih, mengidam pun tak..

tak betul. saya takde alahan sampai sekarang 32 weeks. alhamdulillah.

Saya pun tidak ada alahan . Alhamdulilah baby sihat . Sekarang dah 6bulan 😘

sama pon tkde alahan. sekrg dh masok 20week. alhamdulillah. baby sihat je

normal ja tak da alahan..jangan risau..

Normal. Tak semua org akan ada alahan.

normal