Is it normal?

Normal ke kalau takda alahan cramp atau apa apa simptom, tapi pregnant?

9 Balas

normal ja sesetengah orang mengandung tak dak alahan..tu doc kata lain orang lain pembawakan..tapi kalau tadak alah atau cramp tu bersyukur sangat hnya orang tentu sahaja..tapi ada sesetengah awal pregnant tadak apa alahan atau cramp tapi mai kandungan 3/4 bulan mcm tu baru mai simptom dia..☺️

10mo ago

❤️

normal kot , saya dari awal sampai dah bersalin tkde alahan , cramp and so on . alhamdullilah bersyukur senang je time pregnant

Normal je. Ada orang kuat alahan dia. Ada yang tak ada alahan masa awal

normal sis.. sebab ada org mmg tiada alahan

Normal blh jd alahan dtg lmbt skit..

normal je awak

normal

brpa weeks???

11mo ago

6 weeks