doakan sy dan baby kuat ')

sy pregnant luar nikah lelaki yg ckp nk jaga sy ap semua dh tinggalkan sy lps dy kantoi dengan family sy yg dy dh kawin selama 4tahun ?? susah sangat sy nk lupakan dy sy masih rindukan dy baby ni pon rindukan dy ? bila sorang2 bila teringat semua tu mesti menangis sedih sangat depan family kene buat yg kita ni kuat padahal hari2 nangis rindukan lelaki tak guna tu ') Doakan sy kuat demi baby ni sy dh 28 minggu lagi berapa bulan je lagi baby nk lahir masa tu sy kene lagi kuat ?

6 Balas

Better sis move on dan lupakan lelaki tu. Berbaik dgn family. Nanti family jgk yang akan support kita bila susah. Kalau btul2 lelaki tu ikhlas, minta dia cepat2 tanggungjawab dan cepat2 bernikah. Sungguh2 tunjukkan pada family yg dia btul2 nak tanggungjawab.