Tolong bantu 🥺

Hi sy pregnant baru 5 weeks. Ni kandungan ketiga. First & second gugur awal 11weeks ke bawah. Dan tadi sy check gula sendiri kat rumah bacaan tinggi. Kalau pergi kk pun dorang takleh buat apa sebab katanya awal lagi. Skg sy just makan folic acid dan duphaston ja atas nasihat doktor swasta. Korang ada any suggestion atau petua ke ? #pregnancy #bantusharing #mommybuntu

8 Balas

sy minum minyak kelapa dara. 1 sudu setiap hari selepas makan. 2 jam lps check mmg gula semua in control. smpai skrg 25 weeks.