dilema, perlu berurut dgn bidan?

Sy pregnant anak first(35mggu lbh), 2 hari lps jumpa doc, scan uri dah cantik kat atas, kepala baby ke bawah. Tp mak sy nk panggil bidan utk urut perut, katanya perlu bidan urut, kita ikut cara kmpung. Sy dilema, perlu ke x sebenarnya urut kampung ni?

21 Balas

Seeloknya jangan la di usik perut tu.. kte tak tahu keadaan bby sewaktu di urut. Sy paling risau kalau usik2 perut ni bby bpusing terbelit tali pusat huhu