mulut brliur

sy pregnant 8 week tp mulut sy asyik brliur ja Ada cara tak spya mulut sy ni x bliur trus .. sy try mkn Gula getah , gula hisap Tp skjb ja trus brliur LG smpai pening sy d buatnya

9 Balas

sy msuk 5bulan bru air liur stop keluar.. doc ckp air liur keluar seiring dgn morning sickness yg kte hadapi (muntah, loya, lesu etc).. alhamdulillah msuk 5bln pregnant dah berkurangan sickness n air liur.. bersabar n redha je k 😅😉

Normal tu sis, saya dlu kerap ludah asyik2 pergi ke sinki nak buang air liur tambah2 lagi lpas gosok gigi air liur kluar balik. Haha ulang alik la cerita dia. Tapi nanti dia akan hilang sis👍🏻

Normal tu sis..sy dri thu megandung 6 minggu stat air liur bnyk…sampai stres la..masuk 3 bulan terus hilang..Alhamdulillah

3y ago

Kan…sy smpai stress la…nangis…bekas ludah memg dh stenby siap2 dekt sebelah…pegi keja pun stenby plastik…kadang nk tidor mlm pun smpai tersedak…sy ank no 1 dgn nk masuk no 3 ni..tahu ja megandung air liur jd bnyk..

sya 20week pun stil berliur stres jugalaa sbenar nya, dah mkn mcm2 stil tak hilang lagi ada tips tak 😪😪

samaa. smpai skrg da 15w berliur lg. hahaa redho jelahh. mmg kena ludah klw telan rasa loyaa plk

Sama mcm sy. Xde yg mmbantu stakat ni. Cuma ludah or telan je la

sama...skrg 24 w masih standby plastik kemana2..huhu.

mkm. asam

normal