selera makan bertambah selepas kahwin

Assalamualaikum...sy baru sebulan berkahwin,sy nk Tye knp selera sy makin bertambah & mulut asyik berair nk mkn sesuatu tp xtau nk mkn ape ...nk cakap pregnant tp masih awal lg sdgkan sy baru lepas period awal bulan... #confuse

7 Balas

kalau delay period utk next months, try check upt ya.. sy dulu pun mcm tu, ramai tegur saya selera makan. tp x rasa pun mengandung. sekali delay period smpai 2 bulan, betul2 pregnant. hehe

Dah try cek upt ke..

Cek upt je sis..

Try chck upt

Try cek upt

Cek upt

Cek ypt