Scan tak nampak kantung baby

Sy pregnant 5weeks pegi scan tak nampak kantung baby, tapi test pregancy test double line😭😭😭 kenape dengan saya.. tolong..

Scan tak nampak kantung baby
102 Balas

awal lagi awak. nnti 8w ke ats bru nmpk. 10w cmtu siap nmpk bby n heartbeat lagi tapi tgok org gak. ad org nmpk cpt ade org nmpk lmbt. fikir positif jw insyaallah

4y ago

InshaAllah, moga Allah permudah urusan awak dan saya.. amin

awal lg tu sis , saya 6 weeks tak nampk kantung tknmpk baby pun , test pregnancy double line , dtg lg 2minggu bru nmpk kantung dan jantung baby ☺️

biasa la tu, kdang kiraan LMP 5 week tapi proses persenyawaan baru 2-3 week.. klau kiraan yg betul boleh nampak tapi doctor nya kena pandai cari la..

Awal sangat lagi tu. Saya first scan pun tak nampak pape. Repeat after 2 weeks baru nampak kantung. Repeat lagi masa 10w baru nampak heartbeat.

awal lagi sis.. maybe scan dari bawah boleh nampak.. saya masa 6 week nmpak kantung je.. dr scan dari bawah nampak dh bby skali dgn jantung ❤️

sama saya scan dulu 4/5 week macamtu tknampak apa. risau tu risau. test dah smpai 3/4 kali double line. dah 6week baru nampak . positive ok ♥️

Normal tuh sis. Saya 12week baru nampak. 😘 Cuma kena makan asid folic. jangan renyah sangat buat kerja sebab usia kandungan masih awal. 🥰

awal lagii . saya 7week baru nampak kantung n janin . alhamdulillah doa kan baby membesar dgn sihat 🤗

4y ago

mogaa awak n baby sihat . in shaa Allah . jage diri 🤗

5weeks xnmpk lgi... Sy 16weeks bru p scann bkk bku pink... Scann pom xnmpk jls.. Nmpk tulang blkg, kplan kaki.. Tu yg jls nmpk

normal tu sis...mcm sya dlu anak petama...sya test dua line ..bila scan kantung tk nmpk..dlam 3 bulan sis scan mesti nmpk dh