Darah bercampur lendir

hai mommy to be , nak tanyalah kandungan saya masuk 4weeks 5 days , tapi tadi sy kencing then sy lap ada lendir plus darah keluar sikit , kenapa ye ? risau,😔😔😔 first baby

2 Balas

mungkin implantation tapi pape pun better g cek https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

If sikit sikit n tak berterusan tu normal sbb kemungkinan tu implantation bleeding. If berterusan terus pegi jumpa Dr yaa.