fibroid semasa pregnant

Hi ,sy pregnant 18wk... Cek up harini nurse kata perut sy agk bsr tuk 18wk n refer kpd doktor buat scan... Lps scan doktor kata ada mcm bonjolan sebesar 4x4 n dia suspek fibroid... Kena refer g jmpa pakar OnG... Ada x yg pnh alami fibroid masa hamil? N mmg bersalin akn czer ke? Debor sgt nk jmpa pakar ptg ni ????

2 Balas

Sy pun ada fibriod jgk,smoga urusan kte di prmudahkn amin...

5y ago

Blum lg,scan 28week nei bru tau kptusan.dokter nk tgk dlu fibriod tu mgecut or x.now 26week

Takdelah mommy, czer kebiasaannya sebab faktor lain. Sy pun ada fibroid time pregnant, tapi semakin perut and baby besar, fibroid kecut sendiri. In shaa Allah don't worry, semoga dipermudahkan

5y ago

Kecut dgn sndri ya, hope fibroid ni kecut gak la, sbb skrg size sama ngn baby, tu riso...