urutan badan semasa pregnant

Sy pregnant 14 weeks..skrunk sy makin kerap sakit belakang lg2 sy ada mslh cervical...blh ke yer kite panggil bidan urut ...sbb xtahan tgh mlm bangun kdg2 nangis..tido smua serba xkena sakit sgt belakang..blm lg mak trimister 3 nnt lg kuat agkyer sakit belakang tu... mohon pendapat smua ..tmksh

1 Balas

Sy skrg 17w..mmg sakit pinggang, belakang, papan punggung & bahagian bawah pusat.. Sy klu sakit gitu di sbkan peranakan turun.3 hari lps sy ada g mengurut.. Mmg hilang sakit tu. Tp mengurut dgn bidan yg berpengalaman ya..

5y ago

Tu la sis jenuh tahan nangis jer la tgh mlm...tu yg sy rasa nk berurut jgk tu