Mengandung& Menyusu

Sy pregnant ank ke 4 sekrg,anak no 3 baru 5 bulan dan masih menyusu...sy merancang tetapi lekat juga,sdgkn sebelum ini elok 5 tahun merancang ..soalan sy ada ke sprti sy menyusu dan mengandung ..ada kesan x.

1 Balas

ikut org jugak...mcm sy blh mnyusukan smpai tgh sakit contraction pon blh susukan kakak dia smntara tggu suami bsiap...semua ank sy bf smpai adk dorg bsalin br la stop bf....10thun dah breast xpnh kosong😅😅 tp ada org xboleh...blh bg kesan pd kandungan...seeloknya tanya doc...

8mo ago

Allah yg hebat bg xde masalah mnyusu masa pregnant☺️ apa2 kena tanya doc...n doc xlarang kalau xde side effect pd kandungan