Keluar ketulan darah awal kehamilan

Sy preggy 6 week, ada pndarahan, perlu pkai pad dan dah pergi PAC.. Dr scan tak nmpak apa apa..katanya sangat kecik lagi x nampak apa.. Dr suh repeat scan lagi 2 minggu. Tp tadi ad keluar ni.. Ketulan darah.. Sebenarnya apa ni ea.. Ke gugur?

Keluar ketulan darah awal kehamilan
20 Balas

sy pernh gugur sbb covid ..sedih sgt..now mmg tgh ttc..arini dh 2hari lewat..tp xnk hrp sgt tkut kecewa lg..sbb every month sy tunggu saat ni..

saya pun baru saja keguguran tadi pukui 4 pagi.. jatuh sendiri kat rumah .. say redha dan harapkan Allah gantikan yang lebih indah

Pegi hospital.. kawan sy pun 7wks, nonstop bleeding, scan pun taknmpak apa. Doc kata miscarriage

awak ggur da ni bwak bende ni pi hospital .. sya mcm ni la dlu

Pac ni lambat …. Pergi klinik swasta trus

Gugur sis mcm sy 4 tahun lepas

pergi hospital terus sis

gugur rdy my dear 🥺

Sis gugur ni 🥺

Nie mcm janin sis