Pendarahan awal kehamilan

Darah keluar bukan macam spotting , keluar mcm period awal2 tak banyak , takde sakit perut cramp ke apa lagi . Pikir negative dah ni , risau , takde keluar ketulan just darah . Simpton apa ye ada siapa pernah alami ? Tolong share2 jawabkan , tadi scan nampak kantung baru next month baru boleh buka buku . Bagi semangat kat saya korang #firstbaby

5 Balas

atau mungkin spotting penempelan telur pada rahim. 1st pregnancy ke awak? Sy first pregnancy dulu spotting 5 hari. brownish blood skit2 mcm period nk habis sama mcm awak la kut. Tp sy rujuk hospital utk cek. Just 2nd pregnancy ni je baru lebih normal spotting 2 hari dan darah lebih ciput cenonet dari 1st pregnancy.

10mo ago

Innalillah. Semoga ada rezeki lagi. Kuatkan semangat ya sis

fikir positif je sis. best to go check semula dengan doktor. atau call doktor tadi semula bagitahu ada bleeding. most probably dia akan bagi ubat kuat rahim. any bleeding time pregnancy please refer doktor

takut rahim awk tk kuat kot..dah try pergi klinik? jgn fikir negative yaa takut effect apa apa nt…tenangkan diri and consult dgn doktor

10mo ago

tahlaa , penat selalu jadi mcm ni dulu pun mcm ni jgk , tapi kalini xsakit perut . baru je lepas balik jumpa doc , lepastu keluar darah mcm ni

Sy Pon macam ni hari tu ..last2 tak de rezeki .masih berpantang lagi

bru klua darah ke? td tyme scan xde pape?

10mo ago

x pasti ape sbb tyme scan pun kantung xde.. Dr consider chemical pregnancy.. darah klua pun mcm period je..