Dah 3 Bulan

Sy preggy 3 bulan tpi perut x nmpk lagi . Besar sbb lemak ada la.. ?? Normal ka?

60 Balas

Normal sis . Sy skrg 4bulan lbih baru nmpk . Tp klau pegi mna org ckap xnmpk . Tkkn la nk 4bulan nk sruh nmpk mcm 9 bulan 😓 Tmbh² sy suka pkai bju besar skrg . Lg xnmpk hihi

Normal. Sy pon mcmtu. 3 bln xnmpk . 5/6 bulan bru nmpk bumb sikit. Mybe tgk bdn mommy jgk kot. Sbb smpai hrini org kata perut sy kecik 😅 dh masuk 6 bln

Tgk org kot sis. Mcm saya pon , pregnant yg lps, smpi delivered pon perut still xnmpk buncit. Doktr pon siap tnya, btol ke awk ni pregnant ? ,hihihihi

Normal ja. Asalkan Dr bgtau baby sihat tu Pon ok. Saya 6 bulan baru nampak macam preggy. Tu Pon xpakai Pon baju preggy. Segan. Huhu..

normal je sis haha saya pon sekrg dah 6month baru nmpk perut 🤭 masa 3month haritu perut mcm xdee pape lgsung haha kecik sesgt 😂

Sya 3bulan dh nampak buncit skiit2 kalu dh makn d dduk ats kerusi.. Tuu pn kdang2 nampak,,kdng2 xnmpak..Tpi perut jdi xselesa laa..

Normal sis..mcm sy 3 bln dh nmpk perut lak..besar lak perut mengandung kali ni..skrg dh 17 minggu..ikut bdn masing2 sis...

Saya preggy dah 7 bulan tapi still macam nampak preggy 4 bulan 😄😄 maybe badan saya kecik kot..😅

npk x npk baby bump belakg kira pn. yg utama pn n baby sehat tu yg paling diutamakan. baby 3bln bukan besar, comel lg.

Normal sis, jangan risau sangat, saya 6 bulan baru nampak buncit sikit... Teruskan makan makanan seimbang ye..