Review Bp.

Sy preg 38weeks 3 day.. Pg check up berat naik, nurse sruh review bp. Kalau tak pg tak pe ke. Sebelum ni review 4kali sebab berat asyik naik je.. Alhamdulillah semua okey.

2 Balas

Kena pegi sis. Sbb nurse akan tulis dalam buku pink. Penting utk rujukan doktor masa bersalin nanti. Sy start hari ni & kena buat selang hari sampailah tarikh due #38weeks4day

5y ago

Sy sebelum ni kena pg selang sehari, tp tumpang dekat klinik lain kena pg hari2 pulak..

sy doc suh prgi 2minggu skli tpi suami lrje jdi sy prgi seminggu 1kali je . asl kn ad prgi dri xd sis .

5y ago

Tekanan darah okey, sebelum ni pon okey je.. Cuma berat naik.. Itu kena pg cek..