Puting sensitif ..

Haii mommies ..nk tanya mcm mna korang bersihkan bahagian puting sbb puting sya sensitif sgt mmg xboleh trsentuh apa² ..puting sya ada keluar air putih² kuning mcm tu ..sya dh cuba bersihkn guna kain yg rendam dgn air suam tapi sakit plk ..mommies ada x cara lain nk bersihkn sbab klau biar je jdi gatal tang situ 😭

1 Balas

cuci je selalu pakai kain tu. picit slowΒ² pun boleh . tapi jangan selalu sangat. masa mengandung 2org anak saya selalu jugak jadi macam awak . cuci2 jugak dengan kain suam . takpun pakai cotton bud pun boleh jugak . dia lembut sikit . mengandung anak ke3 ni tkde rasa gatal2. cuma tk boleh tersentuh je