5weeks Pregnant

Sy pernah alami 3 kali keguguran.. Skrg kndungan 5minggu.. Normal ke kalau kluar lendir coklat2

9 Balas

X normal sis.. Sy dulu pun slalu miscarriage, smpai 5kali, smua dgn tanda2 lendir coklat then dgn darah .. Sis pergi klinik or hospital k, sis minta ubat kuatkan rahim, kalau blh sis bykkan berehat, kurangkan bjalan, kalau blh bedrest dulu..

4y ago

Skg sis 5weeks+ dah bole dpt detect heartbeat bby?

byakan bedrest sis...jgan bt keje brat2... sy prnah alami heavy bleeding 2x plus drah beku,,spotting...doc bg ubat kuat rahim dan injection proluton. alhamdulillah skg dh ok..

4y ago

amin. keadaan sis mcm mne?

Alamak tak pasti pulak kak. Baik akak pegi hospital checkup. Takot jd apa². Doa dan pikir yg baik² je yea.

Awak saya pun masuk harini dah 3 kali gugur..awak ada refer hospital x kenapa 3 kali gugur tu?

4y ago

Belum... yg 2nd gugur dia kata yg baby tu bukan sebab molar pregnant just perkembangan baby xmembesar. Yg 3rd ni belum.. dia suruh saya buat test bulan 1. So result bulan 2 akan dpt. Harap xada apa2 la

Miscarriage ni bkn sebab rahim lemah.. sebab kerosakan kromosom... X berkembang...

4y ago

Mostly mmg cmtu sis 😊

Sy suggest sis pergi check...lain org lain...smoga dpmudahkan urusan sis

4y ago

Terima kasih.. Sy dh ke hospital.. Alhamdulillah semua ok.. Sbb mase mngandung anak first xde kluar mcm tu

Semoga baik² saja sis dan baby💐💪..

Xsis . Pegi klinik trus sis

Sekarang kandungan okey ke

4y ago

Ha ah yg 3 kali tu berturut.. 2016 2017 2019 Doktor ade scan jgk.. Dia ckp kdudukan rahim semua ok xde msalah ape2.. Sbb sedih ade je mulut2 org ckp rahim lemah..