spotting coklat

saya pernah keluar darah spotting pda usia kndungan 5w tpi skrg kndungan saya dh 16w & saya tak pernah bgitau doc sbb dh takda kluar darah lepastu. adakah kandungan saya ada potensi utk alami keguguran ? atau cuma darah penempelan shj?

2 Balas

Penempelan tak berlaku masa 5weeks. 5weeks tu dlm proses nak bentukkan janin. Kalau 16weeks no bleeding and scan pun ok nampak baby ok, means your pregnancy is fine. Dont worry. Enjoy the pregnancy