Pregnant atau tidak

sy period mmng tak teratur sejak skolah menengah,, last period sy bln 4 ..sy nikah bln 6 .. 17/7 sy bt urine test utk check sama ad sy pregnant atau tak tp blm ad rezeki lg..tp 26/7 sy try skli lg utk bt urine test tu n then ad dua line klua.. g jmpe dktr bgthu yg sy xperiod 3bln,dktr tekan2 dkt bhgian rahim dktr kata sy normal je xde ap2 mybe sbb sy stress kerja sbb tu hrmon xstabil.. jd sy ni pregnant ke tak sbrnrnya..??

Pregnant atau tidak
2 Balas

Doc ada buat urine test x ms sis pegi jmpe.doc .selain dia.tekan2 perut chck??

5y ago

Better sis g klnik lain chck..slalunye doc akn buat urine test tuk pregnancy bile tw kita xdtg bulan..dgn kita dh try buat pregnncy test... Tuk konpemkn kita.peknen...

tahniah