sy preg 7minggu 5hari

Sy nk tye momy dlm nie.. Sy preg ank no 4 tp preg kli nie ade kluar mcm darah period( macam phujung period tu) bkn btl2 darah tw. Bnde tu kluar xkerap cuma kdang2 jer.. Normal ker cmne... Sy risau. Hrp momy2 dlm nie bley komen yg baik2 jer😊

4 Balas

jika ada jd mcmtu ia dkira spotting...doc slalu remind jika brlaku even skit kne g hsptl asap tuk chck n trima rwtn. kdg2 ianya tnda awal tuk alami keguguran .mg dpmudahkn segalanya..aamiin

boleh pergi rujuk hospital terdekat. any bleeding in pregnancy tak normal

semoga dipermudahkan segala urusan awk Aamiin

Terus ke hospital