24 week

Sy nk tya ada x mommy2 pnah rasa tulang punggung mcm menyucuk2... Tmbah2 bila bjln atau tunduk ... Normal ke ..

13 Balas

Normal sis. Sbb baby da membesar.. mmg sakit tp jdkan je pengalaman.. bkn selalu kite preggy kan...

5y ago

Hehe. Sama2. Lain anak lain rasa. Sy yg no 3 ni dr 28w da start sakit bwh perot ni. Sblm2 ni xde plak. Haha.

normal...ramai jugak suggest suh mkn osteomatrix shaklee...untuk tulang... x cuba lg stkt ni...

samalah saya pon masok 25week makk aiiihh tidoq xselesa dah..kerap sakit tulng pungkoq

Kta sma..hehe..tp sy kdg rsa pedih ulu hati dgn sesak nfas wktu mlm😅

5y ago

Ya sama sya pon pedih ulu hati jgk...mula ingatkan tak normal.😁

same laa sy pn.. smpi xtau nk dduk posisi yg mcm mne dh.. 😂

Normal sebb baby semakin membesar..

5y ago

Hehehe ye..kena tahan sampai la lahir..lepas lahir tu hilang sakit2 sendi.. hahaha

Sy pon.. sy pon xtau normal ke x ni..

5y ago

Rmai yg ckp normal..xpe lyn kan je mgkin bby tgh mmbsar kan

Samaaaa sakit sangat 😭😭

Sama dgn sy sis

Samaa sakit kan