1st trimester

Sy nk tnya..sy bru 4 week 6 day..jdi sy nk tnya xpe ke klau untuk 1st trimester ni truskn berpuasa smpai hbis rmadhan?ad effect kt baby ke atau kt diri sndiri?dan ap yg prlu sy buat untuk 1st trimester ni supya kndungn dlm keadaan baik?if any tips ke Maaf sbb sy bru first time ank sulung😅

20 Balas

Saya ambik keputusan bangun je sahur, makan macam biasa time sahur if di pertengahan utk utk berbuka tu tak larat saya buka je. Mmg betul Allah wajibkan semua umat islam berpuasa tetapi ada galakkan utk kita utk tidak berpuasa. Yg penting nawaitu kita tu.