baby mula ketawa

hi sy nk tnya,baby mula pndai interaksi dan ketawa masa bape bulan ye?

7 Balas

Awak, cara nak mudah dan senang untuk awak track perkembangan baby. Awak boleh click pada simbol tapak kaki yang ada dalam TAP ni. Ada info pasal perkembangan baby untuk setiap peringkat. Cadangan aktiviti pun ada kat situ. Semoga membantu

mcm baby sy usia 2m++ dia dah start senyum bila kita agah dia dn start nak bercakap dgn kita. sekarang ni dh 3m++ pandai ajak nak bercakap dgn kita☺️

Ank saya 1week sdh snyum ... skg 1 bulan klau bawa bcrta dia dgr n ktawa sengeh2....

2-3bulan la... anak sy start nak masuk 3bulan ni lg sakan nk sembang gelak ketawa

2m - 3m+ baby dah start senyum n ketawa.

1m. 2m dh rancak mbebel

3 bln ..