Ketawa riang

Mommies,biasa babies akan ketawa mengekek waktu berapa bulan ya?baby sy dh almost 6months tp tak pandai lagi ketawa mengekek.

3 Balas

Ank sy 4 bulan dh start. Sy buat bunyi roar pun suka. 😆😆 skrg ni dgr nursery rhymes fav dia pun gelak. Main dgn ank kucing pun gelak. Bg ank eye contact dgn sis utk buat dia ketawa. Mmg mamanya battery cpt drain.

ank sy dh nk msk 7 bln...nknngekek nya susah betol..tp sengeh nya bnyk...xkuar bunyi...geletek ke ape ke...kalo betol² kena tmpat dia br la ngekek...tu pn xkuat..mmg pesen dia kot

9mo ago

Itulah,sy dh puas gletek,bunyi mengekek tu skit je🥲dh risau dh sy

baby saya dri 5 bulan dh ketawa mengekek tu , skrg 6 bulan lebih lgi la ketawa tk brenti , kena rajin main cak cak dgn baby geletek ketiak .