Baby ketawa tiba tiba

Normal ke bayi saya berumur 3 bulan ketawa mengekek secara tiba2 walhal tiada orang yg mengagah..first time terjadi..sblom ni dia xpernah ketawa ..hanya senyum dengan suara uuu aaa sahaja..ni ketawa terkekek-kekek dengan tiba2🥺 sy agak terkejut ..

5 Balas

Ada yg mencuit hati dia lah tu. Ketawa takpelah jgn menangis. Menangis tu kita risau dia nampak benda lain pulak nanti.

Mungkin ada benda yang dia rasa terhibur. Tengok perkara sekeliling ke. Tapi anak saya tak pernah pula begitu

klau dia x menangis takut ternampak benda normal je.. dia pun dh 3 bulan makin nk bulih akai dh..

sma dengan anak saya baru 2bulan. dia ketawa MCM budak 7bulan😅

normal tu. perkembangan terbaru 3 bulan