menjengkelkan

sy ade minum air safron utk ikhtiar n penambahan minuman utk kesihatan. lagi pun ape salah ikut sunnah. akak ipar sy cakap ni semua mitos. baby nnti keluar kuning jugak.. aku mcm ehhh suke hati la nak minum selagi x menjejaskan kandungan. doa jela baik2.. bukan aku letak harapan 200% dekt safron ni.. haiyoooo

1 Balas

hai mommy. pada saya,ikut ibu tu sendiri je. ada jenis preggy mommy yg jaga makan sehabis baik dan ada pulak preggy mommy yg sental anything everything yg dia rasa dia nak makan. paling penting,anything happen to kandungan contohnya sakit,spotting atau ada pendarahan boleh terus ke hospital untuk tindakan lanjut. enjoy your pregnancy.

2y ago

betul. so biarkan je apa org nak ckp sebab mulut org kita tk boleh tutup. kita buat je apa yg kita rasa betul ye