Stress

Sy nk tnya sy dh 30w skrunk.. Tp skrunk byk sgt yg tjadi bulan ni pd sy..kdg2 stress smpai nk menangis.. Mcm mna cra nk handle cara stress masa prggy?? Any Tips.. Adakah effect pd bby jika kita stress?

1 Balas

Kalo nk nanges2 je jgn tahan. Bila da nanges biasa baru diri rasa lg lega. Cari someone sbgai pendengar. Dduk sorang2 pikir kn punca masalah n try muhasabah dri. Bnykkn doa,zikir, solat sunat, baca al quran. Bg masa me time ksong kn pkiran time tu. Bercuti mana2 tmpt yg tenang