Susu Untuk Ibu Dan Baby

Sy nk tnya, siapa2 boleh suggest susu yg bagus utk ibu dan baby utk first trimester, second trimester dan third trimester?

4 Balas

Susu kambing sebaik2 susu. Berdasarkan sunnah la. Tp kdg2 org tua tegur kata susu kambing ni panas. Boleh try tnya nurse & doktor utk kepastian yg tu. Brand susu kambing sy yg jumpa Momma Pregolact. In case x brani nk try susu kambing, susu lembu pun okey. Byk brand. Anmum, Enfamama. Sesuai utk spnjg tempoh pregnancy.