lewat priod

Sy dh lewt priod 2 tpi bila check upt masih nmpk..naik single line ja..keliru juga..

lewat priod
8 Balas

Eeeh samala period kita 😁 delay 2ari gak,buat upt test pon negatif 😂 mybe hormon la kut. Sy takde apa2 simptom hamil. Kalo awk delay lagi seminggu try la test upt lagi skali. Mane tau kan rezeki awk

Minggu lepas pon rse buat upt lepas lewat 2 hari period.. Naik 1 line je.. Lepas tu minggu lepas buat upt balik baru nampak double line

4y ago

Ade apa2 simptom@tanda hamil tak??

tggu dulu.. tak nampak kadang tu sebab baru beberapa hari nak masuk seminggu or 2 minggu. InshaAllah

check lagi sminggu after delay period . klau still satu line ,mybe hormon je kot #TAPACTIVEUSER

4y ago

dh brpa hari delay period sis ? nmpak tu dua line kot2 msih awal . check sminggu dua lps delay period guna air kncing pertama lps bngun tido . sbb klau dh delay sminggu dua , line satu lg tu mmg akan terang

Sye abis haid 7hari baru abis haid macam pelik je kn

Tunggu lagi seminggu dua

test lgi sminggu dua

hormon kot