baby mengeras waktu bersama

Sy nk tnya ni,,baru² ni sy ada bersama dgn suami...waktu sdg bersama tu baby mengeras kuat sgt,,rasa sakit and kmi trus stop xsambung lg...lepas sy usap² perut,,okey skjp tp lpstu baby mengeras lg. ..tu normal ke tak erk ? Sy first mom,,baru 28week #firstmom

10 Balas

mengeras tu biasa. sebab bila ibu rasa klimaks otot akan mengejang. tak tak boleh tu bleeding. dan buang dalam takpe je. itu lg membantu process bersalin dan pembukaan serviks

3mo ago

klau kita tak capai climax but prut mengeras after brsama tu?