bersalin czer

hi sy nk tanya..sy brsalin pd bulan 11...hbis nifas pun dlm 40 hri..smpai skrg masih blum dtg bulan..tp kmarin ada kluar spotted tp skjp je..lpastu takda kluar..sy fully bf baby normal ke mcm tu..

12 Balas

normal. bestnyeee xdtg period. sy habis nifas sebulan kemudian datang bulan mcm biasa 😅 tapi baby sy campur susu. susu badan dan susu fm. masa fully bf sebulan lebih ka dua bulan mcm tu pun dtg juga tapi xpe la rezeki masing²kan. sy berusaha campur sbb payah nak susukan baby sy. dia xnk susu kalau bkn berbaring . naya aku berbaring kat mall semata² susukan dia nanti 😂

2y ago

terima kasih terhibur. kita jgn serius sangat jadi ibu² dlm group ni nanti setress ya ibuuu² 🤣😂

Yes normal . Saya bersalin czer n fully breastfeed . anak umur 1tahun baru saya dtg period lepastu terus lekat no 2 😂😂😂😂 due bulan june ni . Doakan dipermudahkan ye

2y ago

Lepas bersalin saya cucuk depo . Tapi amik 1 cycle je sebab period jadi terlalu panjang dan lama . Sebulan lebih period . Lepas stop depo terus rancang sendiri . Tak makan pil tak de ubat pape . Fully breastfeed tak dtg period sampai anak umur setahun baru period balik . Selang 2 bulan terus lekat no 2 .

insyaallah normal. sy bersalin bln 10. habis nifas..xlama tu period tp sikit sgt. 1 hari saja. then utk next cycle period bru normal. darah byk spt biasa

Normal je klau full bf x period...sy ank ke 3 full bf, dkt 1 thun bru period...

2y ago

wow bestnya. mama sy dulu umur abg sy 5 tahun baru period tapi ful bf la. tu pasal jarak abg sy dgn yg kedua tu jauh 😅

saya pn bersalin czer 5bln lps n fully bf Smpai skrg blm dtg period😅

2tahun tak period. Fully breastfeed dan pakai implant.

normal sis.. sy anak dah 6 bulan baru period datang..

darah kalau keluar cukup 1 hari 1mlm bru dikira haid

5 org ank besalin setahun baru period ......

normal bg bf mommy ☺️