Due bersalin 14/10

Hi. Ade ke yg sama due dgn sy tp blum bersalin lg. Masih belum kluar tanda 🥺..mngeras pun skjp je.. mcm mna nk cpt brsalin ye.. mcm² senaman dh bt 😂😂 #taksabar #firstmom

3 Balas

Due saya 11/10 anak first, sekarang pun tak de tanda apa lagi 😣 air selusuh dah minum , bersama dengan suami pun dah , senaman pun dah 🥺 17hb kena serah diri if masih tak bersalin lagi. Nurse kata sebab anak first so laluan takde lagi . Tu lambat .

1y ago

11/10 sy bersalin anak sulong. sepatot due date 25/10, tulaa nak keluar awalkan.. doa byk2 sis, semoga urusan sis dipermudahkan..

Boleh bersama suami dihijung kehamilan.. Air mani suami akan bt rasa kontraksi

1y ago

brsama suami pn dh 😂

Kita due date sama. Check smlm bru 2 cm. Balik rumah dulu huhu

1y ago

ye due date 14/10 ☺️😁