sakit badan

Sy nk tanya..sy br pregnt 10weeks...bdn sy bnyk angin...kdg2 sampai nk muntah..makan pon x brp bnyk...bile MKN terus nk muntah..bdn terasa lemah nk buat keje umah x larat..kdg2 sy lawan juga x nk manja kn sngt bdn ni..tp bile sy lawan sy RS cpt nk pitam..1 LG nk tido bhgian betis hingga ke pengelangan kaki sy terasa skt nk lenguh..ada x kt sini pernah mengalami mslh sama MCM sy..adakah ia nye normal....

1 Balas

Normal mommy. Sya last year lgi teruk mommy. Smpai tpaksa brnti kje sbb x larat sgt.

5y ago

Tq ct Ramiah...agak2 brp lama yer DPT hilangkan alahan ni..serius sy x tahan sampai nk nagis pon ada..atau ada x petua2 yg bole membuat alahan sy ni melegakan skjp pon JD lah...tq 😊