Wean off susu badan

Hai semuanya nk tnya macam mana cara korang nk wean off anak susu bdn? Anak baru 1thun 1 bulan tp nk ada adik lg. nak xnak kena wean off kn jga🥹 da tnya bbrpa kenalan tp kebanyakannya xberjaya wean off kn. sudahnya dua2 anak menyusu bdn kt dorang😅 sy x rasa sy mampu nk buat mcm tu. sy ada sejarah stillbirth. Jadi paranoid sy akan menjadi2 selama pregnant ni. Sbnrnya x sanggup nk pisahkan susu bdn anak yg baru kcik ni tp terpaksa🥹

1 Balas

doc mmg suruh stop bf ke?

2w ago

Belum jumpa doc lagi. buka buku pink pun blum lgi. tp anak jenis lasak kalau tgh bf. kaki sering pijak dan tendang area perut.