perut msih kecil

Sy nk tanya,knpe 13week tu perut sy masih kecil,macam orng x mengandung tpi hari2 perut sy kram,rasa2 nk menangis hari2 tahankan kram perut ni,boleh bagi sy solusi dan cara mengatasinya x?

5 Balas

Biasa lgi tu..awal kandungan nnty melarat lagi sakit bila dah smpai 25weeks Ke atas...sya baby bump nmpak masa 24week bru nmpak... Skrng dah 27weeks

13w memang masih kecik puan. Perut cramp mcm senggugut tu normal selagi takde bleeding. Ke awk gastrik ?

4y ago

🤗🤗

Biasa lh tu dear awal lgi.. tgu lh 26-27 weeks bru nmpk baby bump...

Sama ,perut saya pun kecil tapi saya tda Kram" 😅

Usia kandungan 13w tu masih kecik sis