acid folik

Sis moms.. Sebelum sy tau sy hamil sy belum amalkan acid folik lg.. Sblm tau hamil sy kerap mual, heartburn, pening dan sakit kepala serta kram perut. Tpi sejak sy makan acid folik smua tu dah hilang kcuali kram perut tu.. Normal ke? Kandungan dah nk masuk 8week dah

1 Balas

Rasa nya tak de kaitan dengan folic acid tu . Folic acid tu untuk pertumbuhan tulang belakang baby untuk elak cacat . Yang alahan awak tu ikut badan masing masing . Ada orang cepat hilang ada orang lambat