Simpul biawak

Baru2 ne sy terkena kejang kaki @ d panggil simpul biawak,ada cara tak mcm mna nk kurangkan sakit tu bila terkena lgi,sbb first time kena,anak pertama dulu x ada kena😢 @ kena ke hospital ke klu masi rasa sakit?

2 Balas

Pakai magnesium oil. Simpul biawak sbb magnesium dlm badan kurang. Sy sllu jd. Alhamdulillah skrg dh ok lepas sapu magnesium oil mlm2

tidur tinggikan kaki, jgn duduk bersilang kaki, urut2 bagi lega bahagian simpul biawak tu