salam mom2 sy nk brtnye

Sy nk brtnye kandungan sy dh masok 12week 3hari tpi blm buka buku pink...cll kk xangkat...tnye mak mertua suruh hold dulu sbb skrg pkp......cadangan mom2 semua sy pening...

21 Balas

pegi je. penting buat buku.. saya mmg akan sentiasa pergi cek up kk walaupun pkp.. sbb baby dlm perut kita tak tahu kan.. better pergi buat.. kalau kne tahan polis ckp lah nak gi kk sbb awk pregnant. mesti polis tu bagi . jgn tunggu lama2 nnti kalau lmbt buka buku misi bising nnti