Upt tak tally dengan apps

Hi ? sy nak tnya sy baru hamil dan dah 2-3 x try UPT dan tadi sy cuba yg Clearblue Digital utk tracking weeks, ttp weeks yg appeared dkt upt tu 4-5week dan kalau ikut last period its about 7weeks, any advice or pendapat x? Since i ada experience before ni upt positive tp scan xda

1 Balas

Yg paling tepat skali ikut scan sis. Weeks kat upt tu cne expected je, bukan mmg sungguh dh 4-5 mggu. Sis kne g klinik jugk utk confirm kn dh berpa mggu sbnrnyr