Sakit kepala time prgnnt

Sy nak tnya pd ibu2 yg prnh alahn prgnnt ..normal ke klau skit kepala berdenyut2 x de henti ..dh sminggu lbih x de tahan lngsung,mkn ubat thn skit pun steel skit skrg 13weeks bru#ingintahu

2 Balas

mcm sy trimester kedua mmg sakit kepala menyerang kdg telan ubt pn xjalan. skrg 15w alhamdulillah sakit kpla berkurang. klau ank sulung dlu mmg hari² hadap sakit kpala. yg kedua ni rsa better xkuat sgt menyerang.

11mo ago

aah sis klau sy pn mcmtu la..dont worry. hadap dgn tenang🤭