vitamin

sy nak tnya ibu ibu kt dlm ni vitamin ape yg bgus utuk naik kn hb

6 Balas

Vitamin ada banyak. Zincofer, obimin, maltofer, folic Acid. Setiap supplement ibu mengandung ni ada level dia. Cth Zincofer, ubat paling kuat. Tinggi kandungan zinc dan ada sekali vitamin lain dan folic Acid. Atau boleh consume jenis2 jamu (yg ni sy tak berani sarankan sbb sy xamal. X berani nk beri jaminan). Sis kne rajin buat research sendiri. Cth mcm Shaklee, apa ntah lg lupa.. Byk.. Susu khas ibu hamil paling baik utk amal. Semua khasiat dh ada dlm tu. Utk natural. Dan byk kan mkn buah dan sayur

Vitamin nie elokk.. Sangt recommended ❤️❤️

Vitamin yg hospital bagi or beli dkt farmasi..

Boleh try mkn/lbih kn mkn

Beli kt farmasi

Susu kmbing