hb rendah

Sy nak tnya apa solution utk hb low ? Doktr suggest mkn iberet .. Ada tk sni ibu2 yg sme msalh ngn sy .. ? Boleh share tak cara nk naikkn hb

45 Balas

Hb sy pun drop.. Dari 11.6 ke 11.5... tp arinie cek dri drop teruk jadi 10.4... patot ease pening je kalu berdiri lama atau x rehat... Dr suggest iberet Bru je beli tdi.. sbelum nie mkn obimin... Pastu tmbh ferrous... Tetap drop... Harap2 hb ok lpas nie...

4y ago

Sy mkn sebiji sehari je dlu... Minum ngan Oren sunquick tu...