Buku pink di kkia

Sy nak tanye. Sy nak buka buku pink di rumah mak sy memandangkan skrg sy duduk di rumah mak sy. Mcm mane kalau nanti dalam bulan ke 5 atau 6 sy nak balik semula ke rumah suami sy. Boleh ke buku pink tu di guna oleh kkia lain pula? Atau boleh diguna oleh kkia yg first kite buka tu je?

1 Balas

Boleh sis. Cakap jee nak tukar klinik. Nak pindah. Nanti bagitau kawasan negeri daerah mana. Bila dah pindah pastu dtg kk terdekat and inform kk tuu kalau ada appointment untuk pengesahan.