Diagnos Missed Miscarriages (Twins)

Hi sy nak tanya, sy preganant twins..Dr diagnos sy missed miscarriages masa saya app week 10 kat KK, bila scan TVS baby A baru week 6 & baby B nampak kantung shj, tp skrg sy dah 12 week still takde bleeding & cramp.. Next week baru ada follow up utk TVS scan..Period sy selalu on time..Sy hari2 risau fikirkan baby ada harapan lagi ke kalau dah diagnos missed miscarriages ni ?

3 Balas

sy msa doc diagnosed tu mmg xde hrpn dah 2x scan no progress development..

Sorry to hear this sis. Take care

take care sis